Scroll
Bekijk
Swipe

Duurzaam,
krasvast
& tijdloos.

Pepijn’s ‘Minimal’ vloeren zijn slijtvast, waterdicht en volledig UV-bestendig, in tegenstelling tot de bekende PU en Beton Ciré gietvloeren.

 

Een mineraal met kunsthars gebonden gietvloer die waterdicht, slijtvast, krasvast en naadloos is, bevat een mix van minerale vulstoffen zoals zand, cement en kwartsen voor duurzaamheid, samen met een twee componenten kunsthars als bindmiddel voor waterdicht- en hardheid. Additieven en pigmenten passen de vloer aan naar specifieke behoeften en esthetiek. De juiste balans van deze ingrediënten creëert een vloer die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

 

Het is als het perfecte recept voor een duurzame, harde vloer die een persoonlijke touch geeft aan elke ruimte.

The
Minimal

Belangrijkste eigenschappen van 'The Minimal' gietvloerenlijn.

Écht krasvast
Gemakkelijk in onderhoud
Naadloos
Duurzaam
Vloeistofdicht
Exclusieve kleurcollectie
Het hoogste segment gietvloer
UV-coating

Twee krachtpatsers

Twee unieke kunsthars-gebonden gietvloeren ‘The Minimal+’ en ‘The Minimal’. Ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, onderhoudsgemak en het creëren van onderscheidende en exclusieve ruimtes.

Minimal +

Met Quartz – als een kunstwerk op zich. Hier zie je de vakman aan het werk, de bewegingen en passie die de vloer tot leven brengen. Het Quartz voegt een natuurlijke, genuanceerde uitstraling toe, met subtiele texturen die de ruimte karakter geven.

Minimal

Zonder Quartz – bijna als een minimalistisch meesterwerk. Maar vergis je niet, onder die gladde, egale afwerking zit nog steeds het unieke karakter van ons ambachtelijke werk verscholen.

De ultieme match met vloerverwarming.

Het interessante is dat beide vloertypen een eigen identiteit hebben, een verhaal dat verteld wordt door de keuze van materialen en de hand van de vakman. We hebben ze elk een naam gegeven, omdat we geloven dat deze vloeren meer zijn dan alleen een oppervlak – ze zijn een expressie van stijl, vakmanschap en persoonlijkheid.

Hoogwaardige UV-coating

Onze ‘Minimal’ vloerenlijn is direct beloopbaar door onze unieke UV-coating. Dit betekent dus niet langer 5 tot 7 dagen wachten totdat de coating is uitgehard.

 

Een hoogwaardige UV-coating en behandeling met een speciale UV lamp om jouw krasvaste gietvloer te beschermen. De UV lamp versnelt het cross-linking process (chemische binding van de coating), denk hierbij aan de tandarts die de vullingen direct uithard met een UV lamp of gelnagels welke direct uitharden met een UV lamp.

 

We bieden totale ontzorging binnen vijf dagen: direct belastbaar zonder wachttijden! Van plinten tot kitwerkzaamheden en de installatie van schoon/droogloopmat, wij regelen alles. Op maandag starten betekent op vrijdagavond klaar om in te trekken!

4 unieke lagen, één solide vloer.

Topcoating
Minimal (+)